WINKELRUIMTE

Algemene informatie
Fantastische karakteristieke winkelruimte uit de jaren 30, totaal circa 45 m² inclusief secundaire ruimten gelegen in het winkelcentrum van Weert. Geheel gerenoveerd in 2014!!! Dat wil zeggen: volledig geschilderd, nieuwe vloeren, een nieuw toilet en dit alles met een strakke, nette afwerking.

Oppervlakte
Oppervlakte ± 40 m² totaal

Locatie
Dit object is gelegen aan de populaire Maaspoort in Weert op een prachtige zicht locatie. De Maaspoort is vooral erg geliefd omdat klanten hier voor de deur kunnen parkeren en de straat wordt gekenmerkt door een enorme diversiteit aan winkels. De supermarkt, bakker, slager, groenteboer vind u hier, maar ook een dierenwinkel en non-food winkels zoals de Action zijn op de Maaspoort te vinden. De lokale ondernemers zijn allemaal zeer betrokken bij de actieve ondernemersvereniging, er zijn dan ook met regelmaat leuke activiteiten op de Maaspoort.

Bereikbaarheid
De Maaspoort is goed bereikbaar, zowel vanuit de binnenstad als ook vanuit bijvoorbeeld Roermond, via de N280. Het NS-station is op loopafstand gelegen, evenals diverse bushaltes.

Parkeren
Op de Maaspoort zijn voldoende parkeervoorzieningen aan de voorkant van de winkel en er is een grote parkeerhaven waar altijd plaats is. Op de Maaspoort geldt betaald parkeren volgens de tarieven van de gemeente Weert.

Indeling object
Winkelruimte van circa 45 m², gelegen op de Maaspoort in Weert, met parkeergelegenheid recht voor de deur of op één van de parkeerplaatsen in de parkeerhaven.
Aan de voorkant van winkel is een mooie grote etalage waarvan de bovenste ruitjes voorzien zijn van glas-in-lood. Perfect afgewerkt en helemaal klaar! Achter in de winkel is een keuken en gelegenheid voor om in een privé sfeer te zitten. En uiteraard is er een net toilet aanwezig voorzien van een wastafel.

 

Alle prijzen zijn exclusief BTW
Huurprijs € 625,- per maand
Servicekosten vanaf € 90,- per maand (GWE + internet), afhankelijk van de activiteiten. 
Status VERHUURD 
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1933

Meer weten? Vul het contact formulier in en ontvang van ons de passende mogelijkheden.