Te Huur, Luxe kantoorruimte
 

circa 70 m2 gelegen in een bedrijvenverzamelgebouw aan de St. Apolloniastraat 2a te Weert (Boshoven)

Wegens succesvolle verhuurresultaten 2 extra kantoorunits  beschikbaar (75M2) gelegen binnen het kantoorverzamelgebouw aan de St. Apolloniastraat 2 te Weert (Boshoven).

Algemeen kenmerken:
In december/januari 2012-2013 heeft er een complete renovatie plaatsgevonden aan het pand staande en gelegen aan de Sint Apolloniastraat 2a ged. te Weert. Het onderhavige object heeft in der loop der jaren dienst gedaan als voormalig kinderdagverblijf. medio 2013 is de gehele renovatie voltooid en heeft het als functie ‘multifunctioneel kantorencomplex'.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen in de wijk Boshoven/Weert welke zowel met eigen vervoer als via het openbaar vervoer (busvervoer) makkelijk te bereiken is.

Vloeroppervlakte:
Het kantoren complex meet een totaal metrage van ca. 394 m2 NVO, wegens succesvolle verhuur transacties in 2013 heeft de eigenaar besloten 2 extra units van 65 m2 & 75 m2 voor de markt ter beschikking te stellen.

Opleveringsniveau/voorzieningen:
Binnen het bedrijfsverzamelgebouw in Weert is gedacht aan alle benodigde voorzieningen zoals een ruime kantine met nieuwe keuken incl. vaatwasser, koelkast, koffiemachine en spoelbak. Via een gemeenschappelijke entree en centrale hal zijn alle kantoorruimte bereikbaar. De toiletgroep direct naast de entree is voor gemeenschappelijk gebruik van de huurders. De afwerking van de te huren kantoren is luxe te noemen door de moderne witte systeemplafonds met armaturen en een moderne Marmoleum Forbo vloer, de vloeren van alle kantoren zijn voorzien van vloerverwarming, deels radiatoren.

Extra voorzieningen:

  • Glasvezel internet via Telfort
  • Kabel Internet + TV via Ziggo (reserve verbinding)
  • BORG gecertificeerd alarmsysteem (per kantoor gescheiden)
  • KPN ISDN Installatie met 13 binnenkomende telefoonlijnen

Parkeren:
Rondom het kantoorverzamelgebouw ik gedacht aan ruime parkeergelegenheid tot het gehuurde behoort 1 parkeerplaats de overige parkeerplaatsen zijn voor bezoekers.

Gebruiksmogelijkheden:
Kantoordoeleinden

De huurprijzen te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, huurders dienen te voldoen aan de 90% of meer belaste prestatienorm.

Huurprijs indexering:

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn: In overleg
Verlengingstermijn: In overleg
Betalingen: Huur, omzetbelasting en servicekosten per maand vooruit.
Zekerheidstelling: Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maandhuren inclusief btw.

Meer weten? Vul het contact formulier in en ontvang van ons de passende mogelijkheden.