Kantoor/praktijkruimte

Kantoor-praktijkruimte_05Algemene informatie

Super leuke praktijk- kantoorruimte gevestigd in een waanzinnig karakteristiek pand uit de jaren 30.
Totaal circa 20 m² inclusief secundaire ruimte. Dit pand is geheel gerenoveerd in 2014(!!!) en heeft een strakke, nette afwerking.
Ideaal om cliënten te behandelen/ontvangen.

Oppervlakte
Oppervlakte ± 20 m² totaal

Locatie
Dit object is gelegen aan de populaire Maaspoort in Weert op een prachtige zicht locatie. De Maaspoort is vooral erg geliefd omdat klanten hier voor de deur kunnen parkeren en de straat wordt gekenmerkt door een enorme diversiteit aan winkels. De supermarkt, bakker, slager, groenteboer vind u hier, maar ook een dierenwinkel en non-food winkels zoals de Action zijn op de Maaspoort te vinden. De lokale ondernemers zijn allemaal zeer betrokken bij de actieve ondernemersvereniging, er zijn dan ook met regelmaat leuke activiteiten op de Maaspoort.

Bereikbaarheid
De Maaspoort is goed bereikbaar, zowel vanuit de binnenstad als ook vanuit bijvoorbeeld Roermond, via de N280. Het NS-station is op loopafstand gelegen, evenals diverse bushaltes.

Parkeren
Op de Maaspoort zijn voldoende parkeervoorzieningen aan de voorkant van de winkel en er is een grote parkeerhaven waar altijd plaats is. Op de Maaspoort geldt betaald parkeren volgens de tarieven van de gemeente Weert. Het is eventueel mogelijk om een parkeerplaats te huren direct achter het pand.

Overdracht Alle prijzen zijn inclusief BTW
Huurprijs €  300,- per maand (incl. GWE)

Status : VERHUURD
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1933

Meer weten? Vul het contact formulier in en ontvang van ons de passende mogelijkheden.