WOONRUIMTE 

Algemene informatie
Fantastische karakteristieke woonruimte uit de jaren 30, totaal circa 80 m² inclusief secundaire ruimten gelegen in het winkelcentrum van Weert. Geheel gerenoveerd in 2014!!! Dat wil zeggen: volledig geschilderd, nieuwe vloeren, een nieuw toilet en dit alles met een strakke, nette afwerking.

Oppervlakte
Oppervlakte ± 80 m² totaal

Locatie
Dit object is gelegen aan de populaire Maaspoort in Weert op een prachtige zicht locatie. De Maaspoort is vooral erg geliefd omdat klanten hier voor de deur kunnen parkeren en de straat wordt gekenmerkt door een enorme diversiteit aan winkels. De supermarkt, bakker, slager, groenteboer vind u hier, maar ook een dierenwinkel en non-food winkels zoals de Action zijn op de Maaspoort te vinden. De lokale ondernemers zijn allemaal zeer betrokken bij de actieve ondernemersvereniging, er zijn dan ook met regelmaat leuke activiteiten op de Maaspoort.

Bereikbaarheid
De Maaspoort is goed bereikbaar, zowel vanuit de binnenstad als ook vanuit bijvoorbeeld Roermond, via de N280. Het NS-station is op loopafstand gelegen, evenals diverse bushaltes.

Parkeren
Op de Maaspoort zijn voldoende parkeervoorzieningen aan de voorkant en er is een grote parkeerhaven waar altijd plaats is. Op de Maaspoort geldt betaald parkeren volgens de tarieven van de gemeente Weert.

Indeling object
Op de 1e verdieping bevindt zich de Woonkamer (circa 20 m²), Keuken (circa 6 m²), Badkamer (circa 4 m²), 1e Slaapkamer (circa 11 m²) en overloop.

Op de 2e verdieping bevindt zich een 2e Slaapkamer (circa 23 m²) en een ruime Woonkamer (circa 7 m²).

Tevens is er een Kelder (circa 9 m²) aanwezig.

De Maaspoort is gelegen in het centrum van Weert, met parkeergelegenheid recht voor de deur of op één van de parkeerplaatsen in de parkeerhaven.

 

Huurprijs € 975,- per maand
Servicekosten vanaf € 325,- per maand (incl. GWE + glasvezel internet)
Status TE HUUR
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1933

Meer weten? Vul het contact formulier in en ontvang van ons de passende mogelijkheden.